Çalışma Saatlerimiz:

08:00 - 22:00

Bizi Arayın:

0506 728 89 40

Edirne Yamaç Paraşütü Eğitimi

Edirne Yamaç Paraşütü Eğitimi 2022

Edirne Yamaç Paraşütü Eğitimi


Edirne yamaç paraşütü eğitimi
için tercih edilebilir mi? Edirne yamaç paraşütü uçuşları söz konusu olduğunda tercih edilen şehirlerden biri oluyor. Şehrin yamaç paraşütü uçuşları için elverişli birçok tepeye ev sahipliği yaptığı biliniyor. Edirne, yamaç paraşütü eğitimleri için de son zamanlarda popülerliğini arttırıyor. Eğitim almak isteyen pek çok paraşüt tutkunu Edirne’yi tercih ediyor. YP Eğitimi, Türkiye’nin hemen her noktasında olduğu gibi Edirne’de de eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. Peki; Edirne’de yamaç paraşütü için hangi bölgeler ön plana çıkıyor? Herkes yamaç paraşütü eğitimi alabilir mi? Yamaç paraşütü eğitimi almak isteyenlerin ne kadar bütçe ayırmaları gerekiyor? Tüm bu soruların yanıtlarına birlikte göz atalım…

Keşan Yamaç Paraşütü

Edirne Yamaç Paraşütü Eğitimi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Edirne, yamaç paraşütü için uygun coğrafi koşullara sahip şehirlerden biri olarak biliniyor. Edirne, farklı bölgelerde yamaç paraşütüne elverişli tepelere ev sahipliği yapıyor. Paraşüt tutkunları farklı yüksekliklerden gökyüzüne süzülerek, uçmanın keyfini çıkartabiliyor. Ancak elbette bu noktada hava koşulları da önem taşıyor. Yamaç paraşütü, rüzgar eşliğinde yapılan bir spor olarak biliniyor. Bu anlamda her uçuş öncesinde hava koşullarının uygunluğunu kontrol etmek gerekiyor. Edirne, sert iklimi ve soğuk kışlarıyla tanınıyor. Bu nedenle, Edirne yamaç paraşütü uçuşları söz konusu olduğunda meteorolojik koşulları dikkate almak önem taşıyor. Hava koşullarının uygun olduğu her dönemde Edirne’de yamaç paraşütü yapmak mümkün olabiliyor.

Edirne Yamaç Paraşütü Fiyatları

Edirne yamaç paraşütü eğitimi ve uçuşları söz konusu olduğunda Keşan öne çıkan ilçelerden biri oluyor. Keşan yılın farklı dönemlerinde yamaç paraşütü yapmak için bölgeye gelen ziyaretçileri ağırlıyor. Keşan yamaç paraşütü uçuşları 110 metre yükseklikten gerçekleştiriliyor. Kendilerini gökyüzüne bırakan paraşütçüleri yeşil ve mavinin birbirine karıştığı şahane bir manzara bekliyor. Bu bölge uzun süreli uçuşlara elverişli olduğu için pilotların yaptığı test uçuşlarına da sahne oluyor.

Yamaç Paraşütü Eğitimi Kurs Katılım Formu

Eğitimlerimize katılmak ve eğitimlerimlerimiz hakkında bilgi almak için formu doldurun

Edirne, soğuk iklimine rağmen rüzgar yönü ve şiddeti bakımından yamaç paraşütü için uygun şehirler arasında bulunuyor. Keşan yamaç paraşütü yapılacak tepelere ulaşımın son derece kolay olduğu biliniyor. Kalkış ve iniş pistleri uygun genişliğe sahip olduğu için paraşütçülere kolaylık sağlıyor. Aynı zamanda pistlerin, engel oluşturabilecek taş ve çalılardan temizlendiği biliniyor. Bu da paraşütçülere hem iniş hem kalkış aşamasında daha rahat hareket etme olanağı veriyor. Eğitimlere katılacak adaylar ise hem yer hem uçuş eğitimlerini bölgede kolaylıkla gerçekleştirebiliyor.

Edirne Yamaç Paraşütü Eğitimi Kimler İçin Uygundur?

Edirne’de yamaç paraşütü eğitimlerine katılmak isteyen adaylar için fiziksel uygunluk önemli bir koşul olarak karşımıza çıkıyor. Yamaç paraşütü yapacak ve eğitim alacak kişilerin ciddi sağlık sorunları bulunmaması önem taşıyor. Kalp, astım, epilepsi gibi rahatsızlıkları bulunanlar eğitimlerden faydalanamıyor. Bununla birlikte hamilelerin yamaç paraşütü yapmaları risk oluşturabileceği için uygun görülmüyor. Renk körü olanların da eğitim almaları mümkün olamıyor.

Tüm bunların dışında 155 cm ile 200 cm boy aralığına sahip olanlar yamaç paraşütü yapabiliyor. Ek olarak; 45 ile 110 kilo aralığında olmak gerekiyor. Bu koşulları sağlayan adaylar yamaç paraşütü için fiziksel olarak uygun kabul ediliyor. Edirne yamaç paraşütü eğitimi alabilmek için 16 yaşını doldurmuş olmak başka bir koşul olarak karşımıza çıkıyor.

Edirne Yamaç Paraşütü Fiyatları

Peki; eğitimlere katılmak isteyenlerin ne kadar bütçe ayırmaları gerekiyor? Edirne yamaç paraşütü fiyatları nasıl? Edirne’de yamaç paraşütü uçuşlarına katılmak isteyenler için fiyatlar sezonlara ve bölgelere göre değişiklik gösteriyor. YP Eğitimi ile uçuş deneyimi yaşamak isteyenler, İnter Paraşüt’ün web sitesi aracılığıyla uçuş kartı satın alabiliyor. Satın alınan uçuş kartları ile istenilen zamanda uçuş gerçekleştirmek mümkün olabiliyor. Edirne yamaç paraşütü fiyatları eğitimler söz konusu olduğunda ise eğitimin niteliğine ve seviyesine göre değişiyor. Bu noktada adayların 5 bin TL ile 15 bin TL arasında değişen bir bütçe ayırmaları gerekiyor.

Edirne Paramotor Eğitimi

Edirne yamaç paraşütü eğitimi almak isteyen kimi paraşüt tutkunları paramotor eğitimlerine katılmayı tercih edebiliyor. Edirne paramotor eğitimi için öne çıkan şehirlerden biri olarak biliniyor? Peki; paramotor nedir? Paramotor eğitimleri neleri içeriyor?

Paramotor, yamaç paraşütünün motor eşliğinde yapılan farklı bir türü olarak biliniyor. Paramotor, motorlu hafif hava araçlarının içerisinde en güvenlilerinden biri olarak kabul ediliyor. Aynı zamanda en kolay kullanılabilen ve hareket ettirilebilen hava araçlarından biri olarak tanınıyor. Paramotor uçuşlarında paraşütçüler, paraşüte ek olarak sırtlarında motorlu bir pervane taşıyorlar. Paramotor sözcüğü de paraşüt ve motor sözcüklerinin birleşimi sonucunda meydana geliyor.

Paramotor Eğitimi

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde coğrafi koşullar gereği yalnızca paramotor ile uçuş gerçekleştirilebiliyor. Edirne de paramotor eşliğinde yapılan uçuşlara sıklıkla sahne olan şehirlerden biri olarak biliniyor. Paramotor eğitimi alabilmek için yamaç paraşütü başlangıç eğitimlerini başarıyla tamamlamış olmak gerekiyor. Eğitimler teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştiriliyor. Kursiyerler, farklı kalkış teknikleri hakkında eğitim alıyorlar. Meteoroloji, hava trafiği, aerodinamik gibi konulara odaklanıyorlar. Aynı zamanda; paramotor kurulumu, motor tamiri ve bakımı gibi konulara odaklanıyorlar.

Edirne yamaç paraşütü eğitimi hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Uçuş deneyimi yaşamak ve uçuş kartı satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Görüş ve önerileriniz için bize web sitemiz ya da sosyal medya kanalları aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Bizi Facebook ve Instagram hesaplarımızdan takip edebilir, güncel gelişmelerden ve etkinliklerden haberdar olabilirsiniz.

Bize telefon numaralarımız aracılığıyla ulaşabilirsiniz;
0850 308 2143
0542 492 2022

 

Yamaç Paraşütü Eğitimi Kurs Katılım Formu

Eğitimlerimize katılmak ve eğitimlerimlerimiz hakkında bilgi almak için formu doldurun

Canlı Destek
Canlı Destek
Merhaba !
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?