Çalışma Saatlerimiz:

08:00 - 22:00

Bizi Arayın:

05424922022

Trabzon Yamaç Paraşütü Fiyatları

Trabzon Yamaç Paraşütü Eğitimi 2022

Trabzon Yamaç Paraşütü Eğitimi

Trabzon yamaç paraşütü eğitimi almak isteyenler için Karadeniz’deki en önemli merkezler arasında yer alıyor. Karadeniz bölgesinde pek çok farklı il ve bölgede yamaç paraşütü deneyimi yaşamak mümkün olabiliyor. Hem yamaç paraşütü uçuş deneyimi hem de eğitimler için Karadeniz sıklıkla tercih ediliyor. Trabzon, yamaç paraşütü denildiğinde Karadeniz’de akla gelen ilk şehirlerden biri oluyor. Peki; Trabzon’da yamaç paraşütü denildiğinde akla ilk olarak neresi geliyor? Trabzon’da yamaç paraşütü nerede yapılıyor? Trabzon yamaç paraşütü fiyatları nasıl? Eğitim almak isteyenlerin ne kadar ücret ödemeleri gerekiyor? Trabzon’da yamaç paraşütü yapmak, ilk kez uçuş deneyimi yaşamak isteyenler nasıl bir yol izlemeli?

Trabzon Yamaç Paraşütü Eğitimi

Trabzon Yamaç Paraşütü Eğitimi ve Uçuş Deneyimi

Trabzon’da yamaç paraşütü denildiğinde akla ilk olarak Uzungöl geliyor. Uzungöl yamaç paraşütü için hem eğitim hem de uçuş deneyimi yaşamak isteyenler tarafından tercih ediliyor. Uzungöl, paraşüt tutkunları için yeşille mavinin birbirine karıştığı benzersiz bir manzara sunuyor. Uzungöl’ün tertemiz havası ve eşsiz doğası paraşütçülere unutamayacakları anlar sunuyor. Uzungöl yamaç paraşütü uçuşları 750 metrelik yükseklikten gerçekleştiriliyor. Uçuşlar 15 – 25 dakika arasında bir süreyi kapsıyor. Uçuş süresi hava koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. Trabzon’da yamaç paraşütü uçuşları ve eğitimleri dört mevsim gerçekleştirilebiliyor. Ancak; bu noktada doğru hava şartlarını yakalayabilmek gerekiyor.

Trabzon Yamaç Paraşütü Fiyatları

Trabzon Yamaç Paraşütü Eğitimi Herkese Uygun Mu?

Yamaç paraşütü ekstrem sporlardan biri olarak biliniyor. Bu nedenle; yamaç paraşütünün güvenli olmadığı ve herkes tarafından yapılamayacağı düşünülüyor. Ancak bunun bir yanılgı olduğunun bilinmesi gerekiyor. Yamaç paraşütü doğru koşullarda yapıldığında ve kurallara uyulduğunda en güvenli sporlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik ciddi sağlık sorunları bulunmayan neredeyse herkes yamaç paraşütü yapabiliyor. Aynı zamanda eğitim almalarında da bir sakınca görülmüyor.

Yamaç Paraşütü Eğitimi Kurs Katılım Formu

Eğitimlerimize katılmak ve eğitimlerimlerimiz hakkında bilgi almak için formu doldurun

Yamaç paraşütü yapabilmek için belirli boy ve kilo oranlarına sahip olmak gerekiyor. 155 cm ile 200 cm boy aralığında olmak aranan ilk koşullardan biri oluyor. 45 kilo ile 110 kilo aralığında olmak bir diğer koşul olarak biliniyor. Paraşüt uçuşlarına katılmak ve Trabzon yamaç paraşütü eğitimi almak için 16 yaşını doldurmuş olma şartı aranıyor. Uzman pilot eğitimlerinde yaş sınırı 18 olarak biliniyor.

Uzungöl Yamaç Paraşütü

Yamaç paraşütü eğitimlerine katılacak adayların renk körü olmaması gerekiyor. Hamileler uçuşlara ve eğitimlere katılamıyor. Buna ek olarak; kalp, astım, epilepsi, tansiyon gibi ciddi rahatsızlıkları bulunanların yamaç paraşütü yapmaları uygun görülmüyor. Aynı zamanda eğitim almaları da mümkün olamıyor. Eğitimlere katılmak için aranan bir diğer koşul ise eğitim durumu oluyor. Yamaç paraşütü eğitimi almak isteyenlerin en az ilköğretim mezunu olmaları şartı aranıyor. Gerekli fiziksel koşulları ve sağlık koşullarını sağlayan, eğitim durumu uygun olan herkes yamaç paraşütü yapabiliyor. Trabzon yamaç paraşütü eğitimi almalarında herhangi bir sakınca görülmüyor.

Trabzon Yamaç Paraşütü Fiyatları

İnter Paraşüt, Trabzon yamaç paraşütü eğitimi almak isteyenler için birçok avantaj sunuyor. Aynı zamanda; yamaç paraşütü deneyimi yaşamak isteyenlere keyifli ve güvenli bir uçuş deneyimi yaşatıyor. Uçuş ücretleri yıllara ve bölgelere göre değişiklik gösteriyor. Bu nedenle ücret bilgisi almak için eğitmenler ve firmalar ile iletişime geçmek gerekiyor. İnter Paraşüt’ün web sitesinde bulunan uçuş kartları ile uçuş deneyimi istenen tarihte yaşanabiliyor. Uçuş kartları satın alınan yıl içerisinde istenen zamanda kullanılabiliyor. Hediye edilebiliyor ve devredilebiliyor.

Eğitimler söz konusu olduğunda ise kursiyerleri 5 aşamalı bir eğitim süreci bekliyor. Bunun dışında SİV Eğitimi, Paramotor Eğitimi gibi farklı eğitimler almak mümkün olabiliyor. Her bir aşama için talep edilen ücret değişiklik gösteriyor. Eğitim için ayrılması gereken bütçe 5 bin ile 15 bin TL arasında değişiyor. Konu hakkında detaylı bilgiye uçuş okulunun web sitesi, telefon numaraları ve eğitmenler aracılığıyla ulaşılabiliyor.

 

Trabzon yamaç paraşütü eğitimi hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Yamacparasutuegitimi.net ile Uçuş deneyimi yaşamak ve uçuş kartı satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Görüş ve önerileriniz için bize web sitemiz ya da sosyal medya kanalları aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Bizi Facebook ve Instagram hesaplarımızdan takip edebilir, güncel gelişmelerden ve etkinliklerden haberdar olabilirsiniz.

Bize telefon numaralarımız aracılığıyla ulaşabilirsiniz;
0850 308 2143
0542 492 2022

 

 

Yamaç Paraşütü Eğitimi Kurs Katılım Formu

Eğitimlerimize katılmak ve eğitimlerimlerimiz hakkında bilgi almak için formu doldurun

Canlı Destek
Canlı Destek
Merhaba !
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?