Çalışma Saatlerimiz:

08:00 - 22:00

Bizi Arayın:

0506 728 89 40

Kocaeli Yamaç Paraşütü Eğitimi

Kocaeli Yamaç Paraşütü Eğitimi 2022

Kocaeli Yamaç Paraşütü Eğitimi

Yamacparasutuegitimi.net, Kocaeli yamaç paraşütü eğitimi almak isteyenler için kurs imkanları sunuyor. Kocaeli, yamaç paraşütü söz konusu olduğunda Marmara Bölgesi’nde ön plana çıkan şehirlerden bir tanesi oluyor. Kartepe yamaç paraşütü için şehrin tercih edilen bölgelerinden biri oluyor. Kartepe yılın hemen her döneminde yamaç paraşütü deneyimi yaşamak ve eğitimlere katılmak isteyenleri ağırlıyor.

Yamaç paraşütünün güvenli bir spor dalı olup olmadığı kafaları karıştıran bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Yamaç paraşütü, kurallara uygun yapıldığında en güvenli 5 spor dalından biri olduğu biliniyor. Eğitim alarak ve yamaç paraşütünün inceliklerini öğrenerek bu sporu çok daha güvenli hale getirmek mümkün olabiliyor. Peki; yamaç paraşütü eğitimlerine katılmak için neler yapmak gerekiyor? Yamaç paraşütü kursu fiyatları nasıl?

Kocaeli Yamaç Paraşütü Eğitimi

Kocaeli Yamaç Paraşütü Eğitimi: Kartepe

Yamaç paraşütü uçuşları ve paraşüt kursu için Kocaeli’de tercih edilen bölge Kartepe oluyor.  Kartepe, İstanbul’a yakın konumu ile paraşüt tutkunları için kolay ulaşılabilir bir bölge olarak dikkat çekiyor. Kartepe, yalnızca yamaç paraşütü için değil; farklı spor dalları için de tercih ediliyor. Özellikle kış aylarında kayak yapmak isteyenler için öne çıkan adresler arasında bulunuyor. Kartepe yılın farklı dönemlerinde, doğa yürüyüşü, binicilik, dağ bisikleti gibi sporlarla ilgili etkinliklere de sahne oluyor.

Bölgeye yamaç paraşütü için sıklıkla günübirlik ziyaretçiler geliyor. Bununla birlikte; eğitimlere katılanlar Kartepe’de bir süre konaklamayı tercih edebiliyor. Bölgede uçuşlar 1100 metrelik yükseklikten yapılıyor. Elbette, bu yükseklik eşsiz bir manzaraya da kapı aralıyor. Uçuş yüksekliği sayesinde, Körfez ve Sapanca Gölü’nü aynı anda görebilmek mümkün oluyor. Kartepe hem kursiyerler hem de tandem uçuşlara katılanlara keyifli bir deneyim sunuyor.

Yamaç Paraşütü Eğitimi Kurs Katılım Formu

Eğitimlerimize katılmak ve eğitimlerimlerimiz hakkında bilgi almak için formu doldurun

Paraşüt Kursu

Kocaeli Yamaç Paraşütü Eğitimi Almak İçin Neler Yapılmalı?

Kocaeli yamaç paraşütü için yılın neredeyse her döneminde elverişli olan şehirlerden biri olarak biliniyor. Gerekli meteorolojik kontrollerin her uçuş öncesinde yapılması halinde dört mevsim uçuş gerçekleştirmek mümkün olabiliyor. Paraşüt kursu söz konusu olduğunda kayıt sırasında uçuş okuluna bazı evraklar sunulması gerekiyor. Bu evraklar ile eğitimler için yeterli koşulların sağlandığı da belgelendirilmiş oluyor. Peki; Kocaeli, Kartepe yamaç paraşütü eğitimi için hangi evraklara ihtiyaç duyuluyor?

Öncelikle; her kurs kaydında olduğu gibi nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi ile başvuru yapmak gerekiyor. Buna ek olarak; Kocaeli yamaç paraşütü eğitimi için başvurular sırasında sekiz adet vesikalık fotoğraf isteniyor. Fotoğrafların, son altı ay içinde çekilmiş olması gerekiyor. 18 yaşından büyüklerin adli sicil kaydını uçuş okuluna sunmaları bekleniyor. Adli sicil kaydının da tıpkı fotoğraflar gibi son altı ay içinde alınmış olması isteniyor. Ehliyet ya da kimlik kaydında belirtilmemiş olması durumunda kan grubu belgesine ihtiyaç duyuluyor.

Kartepe Yamaç Paraşütü

Öğrenim durumu belgesi istenen diğer evraklardan biri oluyor. Aile hekiminden ya da eğitmenin talebi doğrultusunda hastaneden alınacak sağlık raporu gerekli evraklar arasında bulunuyor. 18 yaşını doldurmuş adaylar için taahhütmane, dolmurmamış adaylar için ise veli imzalı muvafakatname gerekiyor. Son olarak her kurs seviyesinin sonunda alınan sertifikalar için THK puluna ihtiyaç duyuluyor.

Yamaç Paraşütü Kursu Fiyatları

Peki; Kocaeli yamaç paraşütü eğitimi için ne kadar bütçe ayırmak gerekiyor? Yamaç paraşütü eğitimleri 5 farklı seviyede yürütülüyor. Bu eğitimlere ek olarak; SİV Eğitimi, Paramotor Eğitimi gibi farklı kurs seçeneklerinden faydalanmak mümkün olabiliyor. Her kurs seviyesinde kursiyerlere farklı eğitim içerikleri sunuluyor. Aynı zamanda her kurs seviyesi farklı süreleri kapsıyor. Buna bağlı olarak; yamaç paraşütü kursu fiyatları da değişiklik gösteriyor. Kocaeli’nde paraşüt kurslarına katılmak isteyenlerin farklı seviyeler için farklı bütçelere sahip olmaları gerekiyor. Kurs ücretleri 5 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Kurs ücretleri konusunda daha detaylı bilgiye uçuş okulları ve eğitmenler aracılığıyla ulaşılabiliyor.

Yamaç Paraşütü Kursu Fiyatları

Kocaeli yamaç paraşütü eğitimi hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sorularınız ve eğitimlerimiz hakkında merak ettikleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Yp Eğitimi ile uçuş deneyimi yaşamak ve uçuş kartı satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Görüş ve önerileriniz için bize web sitemiz ya da sosyal medya kanalları aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Bizi Facebook ve Instagram hesaplarımızdan takip edebilir, güncel gelişmelerden ve etkinliklerden haberdar olabilirsiniz.

Bize telefon numaralarımız aracılığıyla ulaşabilirsiniz;
0850 308 2143
0542 492 2022

 

Yamaç Paraşütü Eğitimi Kurs Katılım Formu

Eğitimlerimize katılmak ve eğitimlerimlerimiz hakkında bilgi almak için formu doldurun

Canlı Destek
Canlı Destek
Merhaba !
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?